2015. szeptember 18., péntek

Mindig van lejjebb



Sajnos mindig van lejjebb, most épp térben lejjebb, az Artbázis ugyanis egy pincében működik a körút és a Kálvin tér között. Én már szinte már nem is emlékszem az augusztusi nagy viharra, legfeljebb pár kép ugrik be, ahogy befolyik a víz a metróba, de most a Műértőben is azt olvastam, hogy nagy károkat okozott, és most az Artbázis is vészjeleket küld, ugyanis oda is befolyt a víz, és teljesen eláztatta, emiatt teljesen fel kellene újitani, veszélybe kerültek a gépek satöbbi.
Az Artbázis egyébként egy nagyon klassz hely, érdekes előadások szoktak ott lenni, hmm, egyébként már idén nem voltak ezek se, mi történik itt, ejnye-bejnye? Ami még nagyon jó volt az Artbázisban, az az, hogy nem mindig ugyanazt a 20 embert láttam, akiket máshol, és meglepően jó előadásokat tudtak összehozni. Csak hát korunk nem kedvez ennek, igy ez is gyorsan tönkrement ahogy látom, sajnos beteg lett a vezető, aki összehozta ezt az egészet, van ilyen, sajnálatos. Majd hideg éjszakákon hiányozni fog, az biztos.
Volt egyszer egy fotószövetség is, már irtam róla többször idén, leginkább azért, mert botrányosra sikerült az elnökválasztás. Most nem részletezem, de végülis sikerült szétverni ezt is, mivel már folyamatban van egy per, az emberek nem beszélnek egymással, mennek a mocskolódó levelek..Pedig a fotószövetség eddig se működött jól, nem járt jól se anyagilag, se erkölcsileg, aki tag lett, még külföldi kapcsolatokat sem sikerült összehozni, aki meg azt gondolja, hogy ettől a tagságtól lesz nagyobb ember, az meg is érdemli. De mégis, azért volt néhány rendezvény, beszélgetés, úgy tűnt, hogy összehozza az embereket ez a közös érdeklődés. De ez sem elég, és mindig vannak emberek, akik szeretnének egy titulust maguknak, mindegy milyen áron. Tényleg, nem akar valaki elnök lenni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése